Wat niet vergeten bij organisatie bruiloft feest?

Jouw bruiloft moet natuurlijk het grootste feest van je leven zijn. Daarom is een goede voorbereiding van levensbelang. Er zijn altijd zaken die vergeten worden bij het organiseren van een bruiloft feest. Hieronder vind je de zaken die je absoluut niet mag vergeten bij de organisatie van het feest van de eeuw.

Muziek

De muziek zouden we niet vergeten natuurlijk, maar moet wel op tijd geregeld worden. Een DJ op je trouwfeest is naar mijn mening de beste optie, maar je kunt ook kiezen voor een band. Een DJ zorgt vaak wel voor langer plezier. Al de klassiekers komen voorbij en niemand kan het vervolgens weerstaan om een dansje te wagen.

Hapjes en drankjes

Hapjes en drankjes zijn onmisbaar op een feestje natuurlijk. Huur een catering bedrijf in, of laat je schoonmoeder zich uitsloven in de keuken. Hoe je het doet maakt niet uit, als het maar geregeld is. De hapjes hoeven niet per se heel fancy te zijn als ze de honger maar stillen na een borrel.

De foto’s

Onmisbaar als je het mij vraagt. Je moet natuurlijk wel aan je kinderen en kleinkinderen kunnen laten zien wat geweldig feest jullie gehad hebben. Zorg daarom voor een goed fotograaf. En nog een algemene tip: maak achteraf een Whatsapp groepsgesprek aan om alle vrienden en familie de foto’s en filmpjes te laten delen.

De afterparty

Er zijn altijd wat mensen die achterblijven na het grote feest. Meestal zijn dat je directe naasten. Regel daarom ook dat er na het feest nog wat gedronken kan worden. Misschien kun je er zelfs nog voor zorgen dat de DJ van de bruiloft nog twee uurtjes langer plaatjes draait. Het is tenslotte het leukste feest aller tijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *