Je kassasysteem en je kassa software kunnen jouw bedrijf versnellen!

Voor de hele week staat slecht weer voorspeld en als je in de ochtend richting je werk fietst is het dicht bewolkt en staat er een fris windje. Je vermoed dat het een rustige dag gaat worden, niemand wil met dit koude weer op het terras zitten. Echter, rond een uurtje of 1 breekt ineens de zon door en gaat de wind liggen. De hele ochtend heb je het rustig gehad, maar ineens druppelen er allemaal mensen binnen die wat willen eten of drinken op het terras. Voor je het weet zit het terras vol en moet je aan de bak. Het koffiezetapparaat draait overuren en de koks bereiden broodjes aan de lopende band. Het laatste wat je wilt is dat er op dit soort momenten zich technische mankementen voordoen, zoals een haperend pinapparaat, bonnetjes die niet doorkomen of een kassasysteem dat niet naar behoren werkt.

Het is voor elk horecabedrijf, maar ook voor andere bedrijven of winkels van belang dat het kassasysteem op orde is. Alleen dan kan er op belangrijke momenten gepresteerd worden en het maximale uit de koopintenties van de gast of klant gehaald worden. Daarnaast wil jij je als horecamanager of winkeleigenaar helemaal niet druk maken om deze technische zaken, maar je vooral richten op het werk dat ertoe doet, namelijk je klanten tevredenstellen.

Hiopos Cloud komt met een geschikte oplossing voor dit soort situaties. Met behulp van de een cloud kassa app nemen ze meerdere problemen uit handen. De cloud slaat alle data van je bedrijf op in een beveiligd datacenter. Dat is handig, omdat de gegevens zo alleen voor jouw bedrijf toegankelijk zijn; zelfs na een brand of grote storing blijft alle data van de kassa veilig en compleet en daarnaast is de kassa software van de kassasysteem app is makkelijk op andere apparaten te installeren en dus altijd toegankelijk. Het kassasysteem neemt op deze manier alle zorgen die jij als manager hebt uit handen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *