De leukste groepsuitjes

Je wilt iets doen met een groep van meer dan 50 personen… voor je bedrijfsfeest, familiedag, een grote vriendengroep, reünie of ander gezelschap. Het uitje moet dus leuk zijn voor iedereen en je wilt het liefst dat er nog lang over wordt nagepraat. Dit zijn de leukste groepsuitjes:

Een quiz

Het leuke aan samen een quiz doen is dat het hele gezelschap opgaat in hetzelfde spel. Wist jij dat die ene collega zoveel muziek kennis heeft of dat je vader stiekem heel goed is in Oud Hollandse spelletjes? Van pubquiz tot voetbal quiz of een quiz met Oud Hollandse spelletjes… Dit vindt iedereen leuk! Er zal voor iedereen wel een bekend onderwerp zijn en lachen is gegarandeerd tijdens een Quiz avond.

Mega escaperoom

Escaperooms zijn helemaal in! Meestal kun je maar met een beperkt aantal personen een escaperoom in. Maar niet als je voor je groepsuitje een mega escaperoom boekt! Hoe dat eruit ziet? Jullie gaan bijvoorbeeld met de hele groep uit een fort of gevangenis ontsnappen. Of een mysterie oplossen op de pier in Scheveningen… Durven jullie het aan?

Citygame

Tijdens een citygame ga je opdrachten door de stad doen, om een bepaald doel te bereiken of een raadsel op te lossen. Het kan dus zijn dat je met de hele groep samenwerkt om samen een doel te bereiken, maar ook dat je in teams tegen elkaar strijd om de winst. Wat dacht je van een moord oplossen, veel geld verdienen, een erfenis veilig stellen of grappige vrijgezellen opdrachten door een stad naar keuze? Kortom; voor elke groep is er wel een passende citygame te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *