Dagje weg voor Vaderdag, wat te doen?

Het is dichterbij dan je denkt, Vaderdag! Elk jaar is het weer feest voor de vaders in Nederland! Ontbijtje op bed, cadeautjes hier en daar, maar waarom trakteer jij je vader niet een keer op een leuk dagje weg?

Nederlands stedentripje

Iedereen kent wel het populaire woord ‘citytrip’. Maar wist jij dat je ook gewoon in de lage landen een leuke stad kan bezoek en dat dit ook hartstikke leuk kan zijn? Lekker een dagje naar Den Haag en misschien afsluiten op het strand van Scheveningen. Of wat dacht je van een dagje Groningen? Lekker op het terras zitten, de Martinitoren beklimmen of met je vader nog even de draaiende bar bezoeken bij de Drie Gezusters? Een heerlijk dagje weg in ons eigen landje is ook nog eens snel en makkelijk te regelen. Je kan bedenken welke stad jouw vader wel zou willen bezoeken en wat dan leuke dingen zijn om daar te doen. Je kan natuurlijk ook gewoon lekker de stad door banjeren en ondertussen ergens hapjes eten en drankjes drinken.

“Ik wil iets doen”

Hoe vaak hoor je dit wel niet in je leven? Je zit thuis en er komt niet echt vooruitgang in de zaak. Je wilt iets ondernemen, maar wat moet je doen? Zorg er in ieder geval voor dat dit niet gebeurt met Vaderdag! Er zijn echt genoeg dingen te doen, waar je ook bent! Van bowlen tot een attractiepark tot een theatervoorstelling. Woon je bijvoorbeeld vlakbij Amsterdam? Dan is het misschien een idee om naar een voorstelling te gaan in Carré. Alleen al door daar binnen te zijn, voel jij je verwend! Houdt jouw vader niet zo van fancy? Dan kan je natuurlijk ook gewoon een escape room doen of bowlen. Je kan het zo gek maken als je wilt! En het hoeft niet eens duur te zijn! Kijk bijvoorbeeld eens voor kortingscodes van Groupon. Groupon heeft al goede deals, maar daarbovenop hebben ze ook nog eens kortingscodes die je kan gebruiken! Hoe voordelig wil je het hebben?!

Ben je na deze blog nog niet overtuigd om iets te gaan ondernemen voor Vaderdag en wil je toch liever even een attent cadeautje opsturen? Dan kan je altijd nog even kijken naar vouchers van Greetz! Lekker simpel, maar een pakketje of kaart van Greetz wordt altijd gewaardeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *