Catering aan huis

Heb jij op korte gelegenheid iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, personeelsfeestje? Of natuurlijk helemaal niks, maar je houdt gewoon van een feestje. Een feestje bij jouw thuis in je eigen tuin is een top idee. Ik heb het al meerdere keren gedaan en elke keer weer met groot succes. Qua locatiekosten zit je natuurlijk op nul euro. Je moet zelf even de afweging maken hoeveel mensen je kan uitnodigen in verband met de ruimte van de tuin.

Heb je nou geen zin om zelf in de keuken te staan tijdens je eigen feest, dan kan Van Regteren hierbij helpen. Dit is een professionele partij die zorgt voor catering aan huis. Zij bieden je van alles aan tijdens het feest. Je kunt denken aan: verse hapjes en drankjes, de lekkerste buffetten en kersverse salades. Zij zorgen ervoor dat jij gast bent op je eigen feest.

Partycatering is uiteraard een handig alternatief voor als je zelf geen zin hebt om te koken of als er gewoonweg teveel mensen langskomen dat professioneel hulp handig is. Ook zijn er meerdere gelegenheden te bedenken waarbij professionele catering van pas komt. Zoals verjaardagen en jubileums. Daarbij bieden ze ook gezonde maaltijden aan voor als iemand ziek is. Alles wordt dan heerlijk en vers bereid.

Zij bieden namelijk verschillende mogelijkheden aan:

  1. Eigen bereide afhaalmaaltijden
  2. Maaltijdservice aan huis
  3. Evenementcatering op locatie

De afhaalmaaltijden verschillen per week. Meestal worden deze maaltijd gemaakt met seizoensgerelateerde producten. Een groot divers assortiment om verse maaltijden te maken. Maar het allermooiste is nog dat ze catering aan huis bieden. Denk maar bijvoorbeeld aan een mobiele sapbar of mobiele koffiebar. Bittergarnituur, buffetten, kersverse salades. Er is van alles mogelijk, je kan het zo raar nog niet bedenken of van Regteren staat voor je klaar. Om ervoor te zorgen dat niks in de soep loopt, stellen wij samen met jou het plan op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *